TEMAN SETIA

Cara Untuk Dapat 'LIKE' di FB

ASSALAMUALAIKUM!!!!


gua tak taw nak update apa
tapi nak gak update *gedik pulak bunyi
jadi gua letak ja la gua punya kajian
kuang~~

tapi sebelum gua teruskan 
cer klik SINI dengan SINI dulu
kahkahkah
ok hampa pernah tak tengok orang yang dapat banyak 'like'
dekat gambar mahupun status
kadang-kadang sampai 7878 juta orang like
kalah Nazmi Faiz *zzzzz

hampa taw tak cara nak dapat 'like' macam tue
meh gua ajar

************

1. Hantar chat dekat friend hampa pastue suruh depa like walaupun sebelum nie tak pernah tegur *damn!!

2. Status dengan photo pastikan setting 'public' baru bukan friend pun boleh like sama *gua besa kena

3. Pi like status orang banyak-banyak satgi confirm depa balas *nie memang gua tak kencing

4. DP mau hot la..letak gambar model lagi bagus *gila neraka

5. Letak status maki orang..ayat maki maw biadap...*gua tak paham kenapa status macam nie orang suka

6. Buat akaun FB banyak-banyak pastue like la status sendiri *ada orang buat jangan gelak

7. Paksa friend suruh like kalau tak ugut depa nak bunuh *sapa buat kat gua..gua unfriend

8. Buat status konon-konon akaun hampa kena fake walaupun tak dak sapa fake..*suka sungguh depa

9. Pastikan diri tue dah cukup 'hot' letak status tak dak motif pun orang akan like *neraka hot lagi

10. Pi kapel dengan Nazmi Faiz *ehem

****************


tak payah la dok pulun kumpul 'like' banyak-banyak
bukan boleh kaya pun
sekian~~

p/s:: gua tak faham kenapa mesti taip nama nazmi faiz



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

12 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

entah.nape sibuk nazmi faiz

AMALINA YA'AKUB said...

nazmi faiz tu sapa?? artis baru ka... tak kenal pun...

Saddila said...

haha sangat biaso gilo semua cara2 kat atas .

CekbOlat-bOlat said...

ade pngalaman lettuw -,-"

cerita best said...

kkk tq hahaha pakjoe nk wt gak la hahahah

ZaTy zUlAiKhA said...

tediiaaa aihh kak tiqah kita ! tip y berguna . ahah :D

Rosalia said...

sy kalau org hntr chat ke event ke ape ke peduli ape. hahah annoying giler. :) jht kn sy? kikiki

msredcheesecake said...

Besa status tak di like langsung... Hhaaa....

nurul diana said...

hahaha x abis2 ngn nazmi nye tuhh

Khuzrin Kamarudin said...

Lain kali guna nama Fakri...

Namee Roslan said...

ahahah, penatlah like like nih. like secaa ikhlas boleh lah :D

Amy Yusof said...

btol.x boleh kaya pun..

nak kaya jom bersosial sambil duit masuk.boleh pakai bmw cepat..
www.shootsky.com/amydee

www.wisyawina.blogspot.com

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216