TEMAN SETIA

Selera Indonesia

ASSALAMUALAIKUM!!!!


gua rasa busy sangat minggu nie
semua nie sebab politeknik yang tersayang
gua busy kalah menteri oiii
tapi tak kaya pun
haha


gua nie ada satu masalah mental sikit
kalau busy ja mesti lapar
serius weyh *sebab tue gemuk
mesti gua rasa nak melantak macam-macam
termasuklah makanan Indonesia
mengada kan?
nasib la dekat rumah gua nie banyak makhluk asing
eh warga asing yang jual
so gua try la BAKSO
|
|
|
|
\/


gua bergaduh dengan adik gua sebab benda nie
dia bersungguh kata nie bihun sup
payah cakap dengan budak pandai
tapi sedap oiii benda nie
dah macam makanan harian dah
lagi sedap dari maggie
dah tak mau nak fanatik maggie lepas nie
nak fanatik bakso pulak
#kbai
jangan lupa klik SINI

p/s:: nak keluar cari pasal jap
NT:: lepas nie agak-agak leh cakap indon tak??



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

22 sayang gua:

cik ery said...

bakso mmg cm bhun sup pon kn..ak pon xtaw pe bezanye..


tapi nk gtaw bakso time ak kt matrik kedah dulu sgt perghhh weh..sedap gileee :D

Namee Roslan said...

tak pernah try pun bakso. tp nak try lah ! nampak sedap sgt ! aaa, lapar.

erleena said...

ouhh nama bakso sgt osem dr bhun sup HAHA

yehh kite pun asek mkn (kite konon) HAHA

Cik Rose Cute said...

tue bakso la sayang....hihihi akak pun suka giler bakso nie....

follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Ku Azhar said...

nyammy!!!!!!!!!!!!!!!!! nk T_T

nurul diana said...

hahaha psal mknn pon bole gado

widiea azira said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bakso...i like bakso..bakso bakso..

asal smpai gaduh2 berebut bakso nih..x malu x malu

Daddylicious said...

bakso mmg macam bhun sup cuma dicampur2 bagai...hehe

IkhAnif said...

bakso ngan meggi laen erk..ooo..baru tahu.. =_="

Ana Farhana said...

sodappp ehhhhh .. mestiii pedasss x hingattt :D

EmpayarUtama said...

Aku x pernah makan. Aku makan sup dia je

eika_feyzah said...

ha'a nmpak mcm bhun sup la..xprnah mkn lg bakso tp nmpak mcm sdapp jer..nk cikit? ahaahaa

Pendamba Mawar said...

sedapnya..yum3

kim heeruul said...

bakso..perhh..lu buat mengidam la..=p

anamizu said...

BAKSO best!!! cik ana suke gak!! hehe





luv,
cik ana

ascil.punye.lah said...

eh bakso.tak pernah try.sedap tak?

emieysandra said...

bakso tu bhun sup yg ade bebola kn, ehehe..xthu la mne bezanyer >.<'

msredcheesecake said...

akal dulu time exam je lapa sebab byk study... hheee

Hunnym Syot =) said...

HEHE. bakso dengan mee hoon sup lebih kurang same jew.. yang beza nyee bakso ade bebola daging.. hehe

Izyan Masri said...

BAKSO NI MEMANG TAK BOLEH NAK CAKAP LEBIH2.SEKALI MELANTAK RASA NAK LAGI XD

nazirah said...

wah stkt ni tk prnh try bakso lg
die lebey krg mi sup tu ke? hee
takot nak rasa.. heee ;)

ekabukanmakcikkau. said...

Aku mmg tak hingin pon nak ckp indon . Baru semalam bengang dgn mamat minah indon herghhhh

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216