TEMAN SETIA

Kembar Nazmi Faiz Ditemui

ASSALAMUALAIKUM!!!


lama rasa gua tak buat entry berbau macam nie
wahaha
gua nie antara yang minat jugak la bola bagai nie
tapi hajat nak pi tengok real dekat stadium tue tak sampai lagi
wuuuu sedih wooo
jadi tengok ja lah dekat tv
lagi best boleh guling2 sesuka hati ja *buruk perangai


benda sampingan yang gua selalu buat kalau tengok bola
tengok player dia
wahaha
mesti target player yang hensem
ala semua girlz yang tengok bola perangai macam nie
kira gua normal lagi la boleh minat laki
dari minat sesama jenis
tak pasal-pasal kena la cop lesbian
ok keluar tajuk

tengah-tengah dok usha player malaysia
gua terperasan la sorang player nie
sumpah hensem
memang sepanjang tengok bola hari tue
gua cari muka dia ja
tak nampak orang lain dah *gila bayang
bila dah lama baru gua perasan

|
|
|
\/


wahaha macam sama
mula-mula gua malas nak keluar entry
tapi bila lama-lama gua tengok ramai sefahaman dengan gua
baru gua kuar entry nie
tapi memang susah nak cari gambar thegarang nie
sampai kena google
artis betul

tak sangka lak gua admin SB nie ada adik kembar
yang lagi hensem dari dia
wuuuu sampai hati tak bagitaw *lap hingus 
haha
k nak gi ngorat nazmi faiz
eh jangan lupa like FAN PAGE dak nazmi nie
bye =.=



p/s:: nazmi 3791719juta kali lagi hensem


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

Saddila said...

kahkah . tang hidung diorang sama :)

syaidatie nurdilla said...

minat benor ngan nazmi ni yekk..hehhe.. dier baru 17 tahun kan..?

cik ika said...

pemiant kipas susah mati la ni ye..hik3

Malek Ku said...

hai saya abg kepada nazmi...ekekekeke

the garang said...

tumbuk kang. aku lagi hensem

cerita best said...

pakjoe minat la tgk cara dya main bola

farahadilah said...

jalan2 n saya singgah n follow blog yg chumil nie..... hit me back yea...

nurul diana said...

erkk , mcm mnekah boleh sme , hahaha kembang semangkuk la amal

!! YaNa YassiN !! said...

eh,mmg nampak sama lah.

cendolhijau15 said...

Minat nye dea , dekat nazmi tuu !

syErAh said...

haha.

ade iras la jugak.

>.<'

KizZ said...

Hahah! dah agak dah..bila perempuan dan bola..jawapannya akan jadi player2 bola yg encem..haha

Pendamba Mawar said...

abg nazmi faiz tu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216