TEMAN SETIA

Simpati Rasa

ASSALAMUALAIKUM!!!!


gua demam 
sobs sobs
nie yang tak best nie
tak boleh nak berjimba melilau penang *macam gua rajin sangat
hoho


ok gua nak cerita kisah yang seminggu lepas
gila lama kot
kumpul idea banyak-banyak baru boleh buat entry
lagipun tak berak lagi so idea pun tak dak *abaikan


dalam seminggu lepas gua ikut mak gua pergi rumah sapa tah
gua pun tak tahu
malas nak ambik tahu
tapi rumah tue kira macam rumah untuk orang berubat la
memang ramai orang yang datang untuk berubat
sampai beratur luar rumah 
macam nak ambek tiket wayang cerita klip 3gp *motif??


gua jenis yang tak reti nak sabar
kalau ramai orang macam tue memang gua rasa nak cabut ja
malas tunggu
tapi tak sia-sia juga la gua tunggu
gua dapat cuci mata gua yang rabun nie bro
|
|
|
|
\/


amacam??
tercuci tak mata hampa??
ka ada yang dah buta terus
huahuahua

adoi...kakak,adik,makcik,maklong
tolong la jangan buat mereka yang buta fesyen macam gua nie rasa terhina
gua betul-betul belakang manusia ini
gua pakai track dengan tshirt buruk + tudung ja time tue
gila rasa rendah diri
sebab ada orang yang hot depan gua
kuang~~~


nak kata musim panas..
time gua tunggu nie memang mendung dah nak hujan dah
siap angin kuat lagi
erghhh
ouhh ok dia tak perasan kot fesyen dia nie 'cantik' mata memandang
tak pa lah
tapi gua rasa lebih baik jangan pakai tudung lilit-lilit kalau nak pakai macam nie
malu ja ustaz belakang gua tengok
#kbai

p/s:: lepas balik tue gua jumpa spesis yang sama dekat hospital..damn!!


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

16 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

badan mantap tu..sebab tu dia nk tunjuk segala bagai

fierul said...

ntah pape je fesyen skrg nie .. makin hduh !

miss nurul said...

kat mne jual fesyen cmni hahahaa
jum lwt :
www.secretmissnurul.blogspot.com

IkhAnif said...

errr...apsal tetibe duniaku kelam nie..?? X_X

.ain. said...

eerrrrr.. kutip mata kat lantai.

muhamadsufian89 said...

boleh upload kat page bohsia murahan ni. bahaha

nazirah said...

hahaha.. tak bole blah fesyen nye adeh bole pakai fesyen cmtu tp pakailah inner kat dlm ke ape ke aih.. mcm2 hal ;)

Athirah ' s said...

hanya mengikut tututan zaman , bukan agama . ◕‿◕

Namee Roslan said...

eh awak tangkap gambar dia ke tu?? :D ahah, nsb baik dia tak sedar.

CouLeur de Chiqu3 said...

pathetic tgk org camnih

Mr. Z dan Mis N said...

dosa2..hahaha


Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

cik violet said...

adoi..bole x ak pas kat ko g lempang muke dieeeeeeeeee

El-Janna said...

haishhh hahah

SpeakerSekolah said...

Perghh..seksa2..kekeke..

coklatberapi said...

adoii la mcm2..huuuu

Maya said...

waa.. pakaiann.. mantapp woo.. lain kali suruh dia pakai baju tu "transparent" terus..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216