TEMAN SETIA

GAMBAR | Awek Nazmi Faiz

ASSALAMUALAIKUM!!!!


hari nie gua sedih gila
sebab??
bukak ja fb tiba-tiba plink
kuar gambar perempuan
gila cun *nasib tak tergoda
baca ja caption gambar
'awek nazmi faiz'
bapak ar
nak nangis gua
sampai hati dia curang


haha gila
jadi hampa nak tengok tak gambar awek mamat femes tue
sebelum tue cer klik SINI dengan SINI
dah??
jom jom scroll bawah pulak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


gila mintak lempang kan gua
kahkah
ok2 serius
|
|
|
|
|
|
\/


cute kan??
gua tak taw la betul ker tak
gua pun rembat dekat twitter ja
#kbai

p/s:: sampai hati dia...#tetba


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

28 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

nazmi faiz..:) gua nk faiz gak

Sya Hyo-Sonn said...

tak cukup ke dia ade 3 isteri ? waaaa :'( husband ku curang

Hakimi.Azizan said...

ambik . melepas laaa . haha sabar ye .

cik ika said...

jgn sedih2 ea..huhu

Aesya Zealous said...

pelik aku diorg ni..budak kecik yg x amek spm lg pun diorang nak. hahah

Ku Azhar said...

kih3......

yaya nazeerah said...

entry terbaik abad ini, haha :)

kaka said...

hakhak..xmoh sedih xmoh sedih..irfan fazail kan ada..eh??*tetibe..buahahaha :D

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

cik nyamuk update entry ni sambil mengalir air mata ke

Maslina said...

haha :D

IkhAnif said...

aku yng underage takdek orng nak..lalalalla

Nizam Ijam said...

comelnyer awek dia.... jeles!

nordiyana said...

wa pon sdih..huwaaa :'(

yuseri said...

wiwittt,,,,,,cantik nyer...hahaha

Adam said...

haha , tu diaa ..

Izyan Masri said...

MERAUNG AA SEMUA PEMINAT NAZMI TU.HAHA

nik rosmawati said...

ala ramai yang sedih la ni yea.tak pe.ramai lagi pemain bola yg single..hehe

missyun said...

peh melepas laa :(

Razil Tahir said...

pergh!
ramai yang makan hati..
jeles* T,T

lombokguide said...

Hi blogger malaysia yang cantik salam kenal dari blogger amatiran Pulau Lombok, Lombok 7og4nk.


nice blog keep blogging yaaaa

hafiz hafizol said...

Kah kah kah.. kecian .. XD

Namee Roslan said...

comelnya. macam korea :D

nurul diana said...

x abis2 ngn nazmi dye , hahahaha

Lea Isnawi said...

muka chineese look

lawa!

Ana Farhana said...

haha~ adoiii

Kazen said...

hahaha xabes2 ramai yg ngaku awek mamat tu ,,, mesti ramai laki yg nak men bola pasnie :p

Entri Terkini | Done With MMU Terus Balik!

cik wanie Lovela (CWL) said...

nyamuk terang comel laaa

DaYaH JeLitA said...

cehhh anti klimaks betol.....tetiba muka ang...brrrr

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216