TEMAN SETIA

Ada Orang Nak Kasi Duit Raya Beb

ASSALAMUALAIKUM!!!


sebenaqnya aku dah tak mau update*ok tipu
tapi dah ada bahan nak share
meh sini nak cakap
aku yakin la sekarang semua sibuk cari duit kan
join Nuff,Churp churp.says.my
tak apa ok ja
aku pun sama


dan di kesempatan itu *bukan ucapan raya
SAYS.MY nak bagi duit raya kat hampa semua
betoi weyh
sekarang says buat tawaran hari raya
kalau kita dapat invite seorang, says bayar RM3
duit raya tue
kalau sebelum nie tak silap aku RM1 ja kot

kalau yang dah join tue
invite la friends
kalau yang tak join lagi jom daftar
|
|
|
|
|
\/

p/s:: suka-suka ja aku join..tak harap pun duit beriban



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Urzain Hussain said...

like like like..:)

Pendamba Mawar said...

hehe..alamak..tak berminat la..wakaka..#kejam

Nyamuk Terbang said...

@Urzain Hussainhaha like la slgi mmpu

Nyamuk Terbang said...

@Pendamba Mawarawk mencikk arr....hahaa

ayie said...

perghh good luck..nanti leh share duit..nak duit raya

alif haris said...

hehe .. cpt2 kumpul duit raya :D
mau beli robot haha

Nyamuk Terbang said...

@ayieduit xdk..haha

Nyamuk Terbang said...

@alif harismai mna plak robot nie

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216