TEMAN SETIA

Kenapa Perempuan Suka Menjerit???

ASSALAMUALAIKUM!!!

hello-hello
kecewa gila pakwe aku LCW dah kalah *LD hensem lagi aku rasa
tapi tak pa lah
memang adat kan
mesti ada kalah menang
kalau semua nak menang
sapa yang nak kalah
kesian dekat kalah tak dak sapa nak dia
tak pasal-pasal nanti dia bunuh diri
ok aku merapu

entah apa kaitan badminton dengan tajuk entry
ha tue la hampa tak taw
ada kaitan sebenaqnya
tadi tengah tengok badminton
aku terperasan yang bila single or double laki mesti senyap ja court*bukan court mammoths
tapi bila perempuan mesti bising gila
mesti player tue jerit-jerit tak kira kalah ka menang
betoi kan???

aku pun kadang-kadang pelik gak 
perempuan suka menjerit dari lelaki
memang la aku nie perempuan
pada aku la
mungkin sebab perempuan nie karakter dia lembut kot
takpun jerit boleh bagi kepuasan kan??
motif???haha nk bagitau aku dah pandai lukis

tapi agak-agak la jugak
kalau dah hang tue menjerit sampai jiran yang dok 37267618km pun boleh dengaq
memang makan penampar
jadi bagi gugurl kat luar sana *euwwww
jaga suara anda ok
secara jujur
aku tak berapa nak suka menjerit sangat kalau ada apa-apa jadi
aku rasa cam jerit kuat-kuat gedik ja pun *sorry lau ada yang terasa
yer dak???
k bye =.=

p/s:: panjang ja entry aku hari ni
NT:: sapa nak tempah keychain PM okeyh




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Syarafi[skyforce331] said...

tp yang jerit samapai tembus gegendang telinga tak tahan tuuuu...hahaha

Syazwan Che Deraman said...

pompuan tahu jerit je..dorang tak menghayati sangat..kan kan?

fierul said...

hehe ak ske diam je . ta ske jrit2 nie skit kpla . asl plak nie entry last ko ? ko nk hilang g mna plak ?

farra said...

aku jerit bile jmpa ulat gonggok je,x pon kucing yang dok merayap kat kaki aku..lain2,aku suke senyap..sebab suara aku slow..kalau jerit pon org x dengaq.

DaYaH JeLitA said...

pompuan tu gelabah tu yang jerit cam hape lagi..laki men stedi jer tade jerit2 pon..huhu

kim heeruul said...

menjerit sebab nak lepas geram je tu..haha..tempah keychain kene bayar tak? haha

Lilynn Sazlin said...

weh.. jangan lah buat entry ni. aku terasa kot... :( :( :(
sbb aku suka jerit. tapi tak gedik kot. aku jerit bila aku excited ja pun...huhu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216