TEMAN SETIA

Persatuan GAY untuk Blogger????

ASSALAMUALAIKUM!!

wahh isu panas lagi
kalah la pakcik garang lepas nie haha *gelak jahat
tak dak la main2 ja
hari nie aku nak cerita pasal GAY
aci tak??
bukan aku minat dekat spesis tue ok

tadi aku godek-godek internet nie *semalam sebenaqnya
tiba-tiba aku terjumpa satu persatuan khas untuk blogger gay
wow!!!
teruja nampak terbeliak bijik mata

terkejut sebenaqnya
ada pulak persatuan macam nie kan
benda nie macam mengalakkan lagi ja orang jadi songsang
setuju tak dengan aku *tolong la setuju


err...no komen *gambar dari encik google

pastue godek-godek lagi
jumpa pulak kelab untuk lesbian dengan gay
gila ka apa
setahu aku benda nie la punca negara timpa bencana
kan-kan
bilalah spesis-spesis nie nak insaf
dekat fb tu pun aku rasa berjuta orang macam nie *aku penah kena kacau
geli weyh

Allah dah jadikan setiap manusia hidup berpasang-pasangan
tapi bukan suruh berpasangan sesama jantina
apa yang best sangat pun tak taw
atau adakah nie tanda-tanda kiamat??????
wallahualam

p/s:: minta dijauhkan dari perkara macam nie
p/s tambahan:: aku tak kan bagi link persatuan yang dimaksudkan takut ada pulak yang pi join



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

Far8 budak baik said...

hahahaha...
mmg ade ah group ni..
kau macam nk join je??
hahahahaha =p

farra said...

weh nyamuk..aku kenal da dua tiga orang blogger gay..ko nak kenal x?dia sendiri penah ngaku ngan aku dlu..mula2 kena kacau,lame2 layan..hampeh tol mamat mamat sekalian tu..harap je muke encem..

ps: kecewa ni,pupus lelaki.aku xde boyfie lagi!!

Nyamuk Terbang said...

@Far8 budak baikaku plak kena...haha kau lah yg nk join kan

Nyamuk Terbang said...

@farraerr..tkt aku..kang xpsal pkwe aku plak tergolong..erkk...
g la cri dkt SB pkwe

DaYaH JeLitA said...

aku nak join ahh yang lesbian sebab aku cinta dekat nyamuk terbang..wahahaha

Nyamuk Terbang said...

@DaYaH JeLitAdayah sengal...haha

muhamadsufian89 said...

ko godek je ke atau ko ask to join group sekali?? lalala~

merahitujambu said...

MACAM2 LAA..LAWOK PON ADA...HEE..SALAM RAMADHAN

cik dot said...

ish3.. minta dijauhkan dgn rakyat2 blogger mlysia. astaghfirullahalazim..

Maya Lisa said...

eewhhhhh !! ape lah nak jadi niii !

♥ dieb said...

dasyat....saya pun nah kne kaco nan lesbian...dye bg URL.ingtkan ape...
bile buke...astagfirllahal'azim...

WAHIDA ALIAS said...

pon ade ea grup ni..katakan tidakk pada grup ni.haha

Popoi said...

hahahhahaa

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216