TEMAN SETIA

Rahsia Untuk Kaki Pancing

ASSALAMUALAIKUM!!!

entah jadah apa la tajuk entry aku nie
macam aku pandai sangat nak mancing nie
joran pun tak pernah pegang
haha

takpa tak kira nak jugak cerita
rahsia nie aku tak tahu la aku sorang ja ketinggalan
tapi ayah aku yang bagitau benda nie *thanx abah...sayang abah
tapi lepas aku bagitaw nie
nanti tak jadi la rahsia dah kan

semua taw aku rasa kalau mancing mesti kena ada mata kail kan
kalau jari hampa kena mata kail tue kan buat cmna ek??
pastue bayangkan matakail tertembus pulak jari *keterlaluan tak ayat nie
tambah-tambah kalau time tue dapat ikan yang ada bisa
mesti bisa tue lekat dekat jari kan
bahaya tue

nie mata kail yer kawan-kawan


ayah aku cakap kalau jadi macam tue senang ja
|
|
|
\/
1. ambik mancis..pastue kikis yang tempat boleh nyala api tue *ntah apa orang panggil
2. letak dekat tempat yang kena matakail tadi *pastikan cabut dulu mata kail tue
3.lepas tue nyala api dekat situ *nanti dia akan meletup
4. balut tempat luka *kalau teruk baru pegi hospital


perghh aku dengar macam ngeri gila kan
bakar jari tue
tapi tue lah cara nak hapus kuman 
amacam ada berani nak try????
=.=

aku terjumpa nie masa tengah godek google...wahaha

p/s:: mancing ikan yer bukan mancing awek
NT:: jom join group NT , farrah dengan tieka dekat SINI


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

apisv2 said...

wah, ngeri. ni pglmn acik ms mancing. matakail sangkut kt kpala ;p

http://www.apisv2.com/2011/07/salah-pancing.html

reza al-razi said...

waaa.. so sweetttt gambar tu.. hehe..

Danial Razak said...

erkk..imagine pun dah rasa ngeri dah..
ok.hobi memancing..out of list..hahaaa..=)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216