TEMAN SETIA

Pengakuan ANONYMOUS untuk hack FB

ASSALAMUALAIKUM!!

salam 1 Malaysia *tetiba
mesti ramai dah taw kan pasal plan pakcik anon nak godam FB
alah aku taw ramai dah tau benda nie
aku sorang ja yang lambat publish entry *besa orang busy

tadi tengah on FB
ada member aku kasi link pengakuan anonymous pasal isu nie
jom layan video tue
|
|
|
|
|
|
\/


dah dengar???
aku rasa hampa kena play banyak-banyak kali
sebab suara pakcik anon yang ala-ala transformer tue memang kurang jelas
aku pun replay banyak kali baru boleh faham *siap tutup mata lagi punya nak bagi paham


apa yang aku dengar dalam video tue
pakcik anon nie cakap
dia nak hack sebab FB banyak hantaq info dekat gov.
lagipun FB nie lebih banyak kenal kita dari keluarga kita
aku setuju yang tue
memang betoi pun
banyak kot benda yang ada dalam FB nie parents aku tak taw
lagipun menurut pakcik anonymous
kalau kita delete account kita atau private detail kita
detail kita tetap tersimpan *perghh bahaya

tapi tapi
sejauh mana kebenaran nie
sama-sama kita nantikan 5 NOVEMBER 2011 *macam kat wayang pulak
k bye =.=


p/s:: apa yang aku tulis atas tue adalah lahir dari pemahaman aku lepas tengok video tue
kalau ada silap sory la yerk...

NT:: sayang aku tak???jom like fan pages aku -----> LIKE





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Amanina Azizan said...

pergh takut !!

kim heeruul said...

betul ke benda haram tu...?
hahaha....nak hack pon bgtahu bila..siap ada tarikh lagi tu nak hack fb org..hahaha..kelakar pon ada tgk video tu...

Panggil aku Han said...

hadoi byk masalh la diorg ni..

AnisZahra said...

seryez ke ni weh? hoh

milo said...

adoii bahaya seyhh..tapi lawak laa jugak..haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216