TEMAN SETIA

Kelab Murtad FB

ASSALAMUALAIKUM!!

cer tengok tajuk entry aku hari nie macam serius ja kan
memang serius pun
terkejut beruk aku bila nampak benda nie
tadi aku usha-usha dekat group blog
tiba-tiba terjumpa satu entry yang menarik perhatian aku
entry pasal group murtad
perghh gila kot
aku baca entry tue
then aku try gi usha-usha jap group yang dimaksudkan
nie antara yang aku jumpa
|
|
|
|
|
|
\/

yang paling aku bengang yang nie

|
|
|
\/


bila aku tengok balik admin adalah nama MELAYU
tapi tak tahu ISLAM ka tak.. *tak berani nak cakap
kebanyakkan yang join memang semua nama melayu
siap ada yang gambar bertudung lagi
tapi aku yakin tak semua yang ada dalam group tue yang murtad
diulangi TAK SEMUA
sebab???
|
|
|
|
|
\/

tengok??
ramai lagi sebenarnya yang tegakkan ISLAM dalam group tue
tapi tak kan lah aku nak PS semua
jadi kepada semua kawan-kawan di luar sana
report lah group nie
atau buat lah apa yang patut untuk menegakkan ISLAM
ALLAHUAKHBAR!!


p/s:: harap-harap tak dak antara kawan atau family aku yang murtad

credit to:: amalina



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

27 sayang gua:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

oh, depa ni troll, lagi dilayan lagi depa syok


buat taktau je, lama2 mati la grup tu kebosanan

Nyamuk Terbang said...

@~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~sja maw kngsi :)

angah said...

kasi report maaaa..
biar itu group kena banned maa...

Nyamuk Terbang said...

@angahjom report rmai2...lalala

Rizal Murad said...

Teruknye group tu..Astaghfirullah pe nk jd la zaman skrg ni...

iera said...

bangga sgt lah bile dah join grup2 macam tu?? ape nak jadi lah budk2 zaman sekarang nie....

Cikal Ananda said...

Assalamualikuum,,..
kunjungan sore ya,.
makasi,.

eik`S noName said...

waduh...trok sgt fb nih...murtad trus...nasib ade lagi yg tegakkan Islam kan

ezzu said...

ape dh nk jadi...dh lh rmai yg melayu..xsedar diri langsung...

AYIE said...

haishh.. lama dah x jenguk grup camni..
mula la rse kpale bdenyut, mdidih, seram sjuk..
kurang ajar sgt diorg ni..
msti la diorg name mlayu, pkai tudung..
sbab diorg gol. murtad, bkn natural-kafir..
mmang bnyak grup camni..
klau report pon.. hmm.. tah la, tp blh la diusahakan..
atr grup lain yg sy penah xplore: f**k islam.. al Quran is a toilet paper.. tah pape lg,, xsggup nk ckp..
sy pn join grup camtu kejap bkn sbab s0kong..
tp sbab nk tgk & mpertahankan la, macam yg awk tnjuk tu..
tp lpas tu sakit ati sdr..
sndiri sedar klau nk ptahankan agama pn, kne de ilmu yg btul2 kuat..
ble ade ilmu ckup, bru blh lwn hujah diorg..
paling kite mampu buat..
bdoa agar ALLAH lindungi iman kita & x tgolong dlm glongan cmni..
thanx share :\

norhatizahmohamed said...

fuh. sekarang ni macam² ada.

momoe love said...

malampau seyh grou niyh memainkan islam.. mereka niyh patut dibuang ddalam api jewp..

Zulfahmi Abidin said...

alah. org mcm nie makin dilayan makin menjadi. baik diam2 je. makin kte cerite pasal bnde nie dye makin pames makin dye bangga lak kang.

AkuTetapAku said...

haa...pagi tadi arul dah ade bukak dah group 2...menyirap je baca... kesian pun ada kat owg 2...elok2 dah dijanji9kan syurga...tapi akhir dijanjikan neraka...sakit hati bile tengok nabi kesayangan kena fitnah..harap2 diorang dapat balasan ape yang diorang buat..moga pintu hati diorang terbuka..amin.....

mR.bUnY said...

moga ALLAH memberi petunjuk pada orang2 cmni.....NK MAMPUS DH TU...KURANG AJAQ BTUI..emmm..KURANG DIDIKAN AGAMA JADi LAGU TU R....

Wanz Mejuez said...

hari tu aku dah dah buat laporan dekat skmm n pakat dengan hecker yang aku kenal.

pasal makcik hajjah tu yg hina memghina org islam dlm blog telah di block da dalam kes siasatan.

kali ni aku nk ajar budak dalam group tu plak.

thanks sebab g tau maklumat ni dekat aku...

inbox kan aku link group tu boleh,?

fairuz said...

kadang2, kite sendiri tertipu terpengaruh kat orang luar yang kite tak tahu betul ke tak. macam admin tu, gune name melayu untuk memecah belahkan orang melayu je sedangkan dia kemungkinan bukan orang melayu. faham tak? aaaa pening gak kalau nak bahas pasal mende ni. huhu

zaRain said...

ya allah..takotnye... tak sangke ade org2 gini... dah kuanghaja g maki nabi..ish tktawu nk kate..

Nyamuk Terbang said...

thanx korg komen...
kalau bleh tlg mntk kerjasama buat report yer
kita jihad rmai2 :)

Etong said...

Ya Allah..harap2 Allah menunjukkan mereka jalan yg lurus n mengampunkan dosa2 mereka..

tomatokering :) said...

haishhh . nauzubillahminzalik . siapa lah yang buat grup cmni semua . tak tahu ALLAH yg akn balas semua tu kat akhirat nanti . huh

Wanz Mejuez said...

Kasi besar kan sikit ADUAN SKMM tu

Wanz Mejuez said...

ahahahah cantik...

AesyaZealous said...

rase nak gores dan menang je diorang ni.grrrrrr

A'an said...

Fuhh. Kena share benda nih.

MONOLOGUE said...

mereka lah akan menjadi bahan api neraka jahanam di akhir zaman nanti...

follow me
http://monologueku.blogspot.com/

kim heeruul said...

dunia akhir zaman..=(
macam2 tanda dah...takut..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216