TEMAN SETIA

Pembongkaran Identiti Makcik Hajjah

ASSALAMUALAIKUM!!

tajuk entry perghh
kalau sebelum ini aku ada buat cerita pasal group murtad
KLIK UNTUK KE ENTRY 
kali ini pendedahan esklusif pasal makcik tua nie plak *ayat tak bleh blah
|
|
|
|
|
\/
tak lawa pun weyh

amacam cun tak??
haha
Hajjah Sitt Al-Wuzara atau nama sebenar Nor Arlen Tan bte Khalid
dia nie wargenegara Malaysia
dan sedang giat mengutuk agama Islam *memang sakit hati
dia nie mix chinese + malay
tapi tak lawa pun
dan dan nie apa yang aku dapat dekat group murtad tue
|
|
|
|
|
\/
pi buat report polis pulak...goyang la tue


letak pulak smiley sedih tu mintak simpati ka weyh
wey kalau dah kata benda nie fitnah yang hang nak gelabah pasaipa

depa nie buat jahat tapi penakut
FB private habis semua
sampai bila nak lari
tengok la nanti
ramai cakap benda nie cuma nak naya Arlen tue
pendapat aku???
kalau rasa benda nie tak betul
pasaipa hampa nak gelabah sampai pi buat report pukul 6 pagi

p/s:: sama-sama la kita doakan agar Islam terbela

Lagi cerita -------> Wanz Mejuez dan Gaysec (hackers)



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

Wanz Mejuez said...

Makcik tu gelabah baru dia tahu siapa hacker... ahahaha tu baru hacker beulm lagi dia mati jumpa dengan Allah.

Kalau dia mati, macam mana lah roh dia nanyi ya...

Syazwan Che Deraman said...

bagus juga hacker nie.

semoga dia orang yang sebenar dan mendapat hidayah Allah.

Ku Azhar said...

akhirnya! :D

Wanz Mejuez said...

GUA TERTYPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...

apa aku merepek dalam tulisan aku tu?aahahah

nanyi?
beulm?


sepatutnya :

*NANTI
dan
*BELUM


huhuhuhuh pembetulan yea adik adik nyamuk.. eheheh

Nyamuk Terbang said...

@Wanz Mejuezhaha sedar pn..aku bca bunyi semcam jer..xfhm pn ad...haha

Ku Azhar said...

dtg buat terjahan dari bloglist group 1..hope shat2 slalu ye

kim heeruul said...

confirm ke tu gambar dia..?
dorng tu kan tak betul..mane tahu dorang curi gambar ke..

AkuTetapAku said...

hahaha goyang makcik 2,,,

SyazwanSarawak said...

sekarang ada orang lak kata bukan dia. demm, pening lak dibuatnya @_@

miss ana said...

mcm2 dah berlaku zaman sekarang..papew pown..salam perkenalan...ana dari group 3..datang melawat..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216