TEMAN SETIA

Anda Blogger Jenis???

ASSALAMUALAIKUM!!!!

ngehngehngeh
hari nie sehari aku asyik gelak ja
tak tahu la kenapa
tambah pulak dengan entry Kunci yang sengal nak mampus
membahankan bro Ujang kita
sapa yang tak baca
pegi la baca
confirm korang gelak sampai terkentut macam KSP*nasib posa aku tak batal


ok back to the future topic
aku yakin mesti ramai antara hampa yang ada blog
best woo ada blog nie
macam-macam boleh buat *kutuk orang pun boleh
huahuahua
tapi sedarkah hampa
hampa nie jenis blogger yang macam mana
blogger nie dia macam-macam
macam nasi campur pun ada *lapar sebenarnya
ok jom kita usha sikit jenis-jenis blogger versi aku
|
|
|
|
|
\/
1. Blogger gila follower

- dulu aku la blogger macam nie *tapi blog yang lama
huahuahua
gila follower cakap kau
sampai paksa-paksa orang suruh follow
ramai aku nampak blogger macam nie
emm...hampa rasa best ka ada follower ramai nie??
memang la bila follower ramai orang kagum dengan kita
tapi hampa yakin ka follower hampa yang 17267367672 juta tue
akan BW blog hampa singgah blog hampa??
renung-renungkan

2.Blogger gila hias blog

-jenis nie pun ada jugak
ada blogger yang tak pernah nak puas hati dengan blog dia
kalau boleh hari-hari dia nak edit blog dia
dekat sidebar widget tue
semua benda dia nak letak
gambar aweks,balak,adk abg kak angkat semua letak habis
wahaha
blog ka album gambar
confius aku
sedar tak benda tue bagi berat blog hampa??
jengjengjeng


3.Blogger bajet retis

- weyh nie aku tak perli sapa-sapa taw
cuma nak kategorikan blogger ja
ada jugak la blogger macam nie
yang konon-konon dia dah habis femes
tapi entry haram sepatah pun tak dak
takat follower ja ramai *macam aku tak taw kenapa follower boleh ramai
weyh hang tue blogger bukannya artis
huahuahua
mampus ada orang sentap pulak satgi

adik aku warna lagi cantik dari aku memang harem

4.Blogger gila korea

- yang nie aku tak kutuk
banyak blogger gila korea nie *aku pun minat
sampai masuk ja blog depa
rasa macam duk dekat korea
nasib tak dak salji
minat la asal tak kacau orang
cantik juga bila aku tengok sebab korea kan semua hensem
tapi jangan sampai terlampau serabut blog pulak 
macam blog Pendamba sangat kemas ok


5.Blogger COUPLE

- aku tak taw nak letak kategori apa sebenaqnya
ahh belasah ja
pernah tak hampa masuk blog tue kan
entry dalam blog tue penuh kisah cinta
kira owner dia cerita kisah romantika dia dengan couple dia la
ada kan??
tapi kebanyakkan aku tengok semua yang umur 18 tahun ke bawah
jujur aku cakap aku takkan masuk blog macam nie
sebab bosan
bagi aku tak perlu kot cerita kisah cinta kita dekat orang
tak dak sapa pun nak taw
dah la cerita dari A sampai Z
naik loya tekak aku
thegarang yang femes tue pun tak dak nak cerita pasal awek dia
hummm pandai-pandai la fikir


6. Blogger Kaki Kutuk

- huahuahua ada ka blogger macam nie
ada weyh
kalau kutuk ke arah kebenaran tak pa la jugak
nie tak kutuk habis semua benda
kutuk kawan-kawan dekat sekolah pulak tue
kahkahkah
kalau tak puas hati jumpa terus la
hampa kutuk penat-penat bukan kawan hampa dengar pun

blogspot main-main dengan aku...cer tengok dalam bulatan tue..
bila yang aku komen tah


7. Blogger kaki GA dan Segmen

- ada blogger yang macam
semua GA nak join
sampai buat event suh orang bagi link kalau ada buat GA atau segmen
respect betul aku
rajin beliau join benda macam nie
aku pun malas gila nak join
huahuahua
takpa janji tak kacau orang kan

8. Blog vlog dan doodle

- wahaha kau suka gila kalau blog ada dua benda nie
memang hari-hari aku singgah
blog macam nie memang superb 
tak boring langsung
macam blog Aesya, Zme, Diana

9.Blogger yang Sengal


- macam kutuk diri ja
eh bukan-bukan
ha nie blogger yang boleh masuk dengan aku spesis nie
jenis blogger yang memang sengal gila entry dia
sampai menyebabkan hampa gelak bercampur muntah hijau metallic bila baca entry
aku suka blogger macam nie
ala macam Dayah Jelita
sengal budak nie...
sory beb


10.Blogger Ewwwww


- last but not least
blogger yang ewwww
kahkahkah
sebenarnya nak fokus dekat cara penulisan
ada blog yang bila hampa baca entry dia confirm lidah pusing
macam nie ha
'titeww tak sukeww taw bileww dia buat titeww macam nie..ahh mencik...'
jangan nak titeww sangat la...benci mak taww awww
satu lagi yang suka tulis entry kecik besar kecik besar
sangat buruk *dulu time aku noob aku lah selalu  tulisan kecik besar macam tue
huahuahua


ok tamat
jadi hampa-hampa jenis blogger macam mana
ka seperti semua di atas *erkkk
tapi apa-apa pun berblog jangan sampai gaduh teruk-teruk
dan berblog kerana ikhlas
satu lagi atas nie cuma pandangan aku ja
satgi ada pulak yang mai cakap
'blog aku ikut suka aku lah nak tulis apa'
ok bye =.=

p/s:: kesian aku dekat mamat tadi
NT :: nak try tulis entry tak center pulak la...


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

42 sayang gua:

~Kirin Selama Perak~ said...

aku blogger yang hensem.
#okbai

deeyamorten said...

haha.. nice one

agak agak deeya jenis macam mana? :)

DaYaH JeLitA said...

yes!!! aku ada! muahaha

wey yang blogger gila GA ngn contest tu aku penah jumpa..sepanjang ogos entry dia suma pasal contest ngn ga termasuk contest yang aku buat! hehe

Nyamuk Terbang said...

@~Kirin Selama Perak~slah channel nieh..haha

Nyamuk Terbang said...

@deeyamortenhaha nilai ler...hehe

Nyamuk Terbang said...

@DaYaH JeLitAkan???haha rjin btl beliau

kunci locker said...

waaa...hahaha..aku tak tahu aku kategori mne...sbb blog aku semua aku bedal...wakakakaka...ok..aku bangga sebab nama aku 1st kne tag...wakkakakaka

Nyamuk Terbang said...

@kunci lockercheh bngga...hahaha....

Chachos Cheezy Wedges said...

hahaha.. good entry laaa... mne laa dpt idea nk wat nie kn.. hahaha..

Nyamuk Terbang said...

@Chachos Cheezy Wedgesmimpi smlm
haha

Pendamba Mawar said...

tudia,blogger gila korea..haha..:) nasib baik tak tgok blog aku awal2 dulu..hahaha

AcidFlynN Wraith said...

hako pon tak suke 'titeww tak sukeww taw bileww dia buat titeww macam nie..ahh mencik...'lagi menyampah bila baca kat status FB ntah-so-what-ever la kan. Bahasa SMS dah jadi bahasa rutin... macam mana sebutan ponnn aku tak tahuuu la... sekali lagi sebut ramai-ramai = titeww tak sukeww taw bileww dia buat titeww macam nie..ahh mencik...ABAH KAW hahah

pepon entry terbaeekk

Nyamuk Terbang said...

@Pendamba Mawarhaha boleh la tue

Nyamuk Terbang said...

@AcidFlynN Wraithkahkahkah jgn nk titeww sgt..geli aku

cik ery said...

tak berjenis.heh.mcm2 ado

A retarded kitty said...

aww, sakit bontot saya baca tau!

kekeke

Nyamuk Terbang said...

@cik eryhaha...zzzz

Nyamuk Terbang said...

@A retarded kittyawat smpai skit bontot nie

FIPPER TONGGEK said...

blog jenis syok sendri takda? gua jenis syok sendiri.. heehe

Puteri Berangan said...

saya blogger awek lee min hoo =)

Nyamuk Terbang said...

@FIPPER TONGGEKlupa plak nk kategorikan

Nyamuk Terbang said...

@Puteri Beranganxder dlm senarai #okbai

Hunnym Syot 美智子 said...

hahaa.. nice entry dear :)

FIPPER TONGGEK said...

@Nyamuk Terbang sedih..tapi..takpe..next entry..jgn lupe saye..hahaha

Nyamuk Terbang said...

@Hunnym Syot 美智子ngehngeh thanx

Nyamuk Terbang said...

@FIPPER TONGGEKtnggu turn...mmg stiap entry akn mention nama2 org..ngehngehngeh

ezzu said...

ezzu x tau lh blogger jnis pe...hehehe...

farra said...

eheks..freedom of speech..:)

reza al-razi said...

huahua.. mcm2 ada.. :-)

kim heeruul said...

blog gua korea..Entry campur..^^
kemas ke..? keh keh keh..^^
yang penting gua tak kacau orang.^^

Nyamuk Terbang said...

@farrackp melayu la

Nyamuk Terbang said...

@reza al-raziingt astro ja ka bleh

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulkemas ap..aku suka kot usha

Nyamuk Terbang said...

@ezzukahkahkah belasah ja

Miss SheiLa said...

aku blogger cute.k bye

Nyamuk Terbang said...

@Miss SheiLamalas layan kau perasan..okbye

The Garang said...

apehal nama aku naik ni

Nyamuk Terbang said...

@The Garangomg!!!the garang komen blog aku....kna buat knduri nie...haha

The Garang said...

@Nyamuk Terbang nmpk sangat gila

Nyamuk Terbang said...

@The Garangkau la gila...booo

merahitujambu said...

sy blog mana eh???entah la..harap org tak ngutuk blog sy..hehehe


salam syawal..nk doodle free jom laa

Nyamuk Terbang said...

@merahitujambukalau entry tue kita buat ikhlas..xdk org nk kutuk

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216