TEMAN SETIA

Best Jadi Popular???

ASSALAMUALAIKUM!!!

sedih woo tadi blog aku tak leh bukak
alhamdulillah bisa diatasi
dalam tengah sembang-sembang tadi
ada orang cakap
'kau popular sangat kot sebab tue orang sabotaj'
ok popular
tue keywords yang aku nak highlight hari nie

secara jujur aku cakap aku tak suka orang cakap macam tue
sebab bagi aku,aku bukan popular pun
aku bukan artis
apatah lagi blogger terkenal
aku buat blog pun sebab senang aku nak kongsi maklumat
lagi satu bagi aku tak best pun jadi popular

sebab???
sebab aku dapat rasa perbezaan
dulu sebelum orang kenal aku *ada ka orang kenal
sebelum aku ada friend FB sampai beriban
sebelum aku ada follower macam nie
memang tak dak pun orang nak kacau aku *jujur


tapi sekarang aku tak rasa pun aku popular
tapi bila ramai yang kenal aku
makin ramai pulak yang sabotaj aku
ceroboh FB,YM,SKYPE
dan sewaktu dengannya
kadang-kadang aku terfikir juga
atas sebab apa orang-orang macam tue nak tahu hal orang macam aku
lain la kalau aku ni Yuyu Zulaikha,Ben Ashaari,Hanis Zalikha *jauh beza
aku cuma seorang pelajar yang kalau tak dak fb
memang orang takkan tahu kewujudan aku


nak gitar macam nie

jadi aku rasa macam tak best ja jadi popular
ramai tak puas hati
ramai tak suka kan??

humm...tapi apa daya
lumrah manusia yang tak boleh lari dari sifat dengki
aku redha ja dengan benda nie
selagi benda tue tak ancam nyawa aku 
aku lalui ja hari-hari aku macam biasa
apa-apa pun
aku nak cakap aku bukan gila glamour
aku adalah aku

p/s:: entry berbaur serius



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

cik Q said...

manusia bersifat iri hati .
chill lah babe :)
nyamuk terbang yang hot .
theeee

Nyamuk Terbang said...

@cik Qhot celah mna nie..hehe

miss nurul said...

akak nyamuk lawa sgt =) org jeless

Nyamuk Terbang said...

@miss nurulauta nya..mna ad cntik

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216