TEMAN SETIA

REVIEW | You Saka Pergi Jauh-Jauh



ASSALAMUALAIKUM!!

update lagi aku kan *sementara nak masuk U
baru lepas tengok certita You Saka Pergi Jauh-Jauh
best kot cerita nie
sebab sebelum nie aku jarang sangat layan drama tv nie sebab berepisod
tapi cerita memang aku tunggu tiap-tiap minggu
lawak gila

jom tengok sinopsis::

Nia, Seorang Setiausaha Sebuah Syarikat Yang Berjaya,
Percaya Dia Mempunyai Penjaga Keturunan Yang Merupakan
Seorang Puteri Dari Dunia Halus Bernama Puteri Jarum Permata.
Nia Perlukan Kehadiran Tuan Puteri Untuk Melindunginya
Dari Gangguan Gelam, Saka Yang Mendampingi Ibunya Selama Ini.
Rosrita, Ibu Nia Sering Nazak Dan Akan Sihat Semula.
Walau Nia Sering Menyeru Tuan Puteri Agar Datang, Tuan Puteri Tidak Pernah
Muncul Malah Obsesi Nia Pada Tuan Puteri Ditertawakan Oleh
Orang-Orang Disekelilingnya.


cerita nie dibintangi oleh eira shazira,nabil,dynas,fauzi nawi dan lain-lain
*mampus nak senarai sorang-sorang

tapi serius nie memang best
kelakar nak mampus
hantu dia memang paling bangang pernah aku tengok
huahuahua
|
|
|
|
\/
nie gelam..hantu paling lawak sepanjang hidup aku pernah tengok



jom layan satu part dalam cerita tue pulak|
|
|
|
\/




huahuahua
nabil nie kalau cerita serius pun jadi lawak
aku suka tengok dia berlakon tak taw kenapa??
tue ja dari aku
okbai
=.=

p/s:: aku rasa dah jatuh cinta dengan nabil 

sumber:: google dan ini



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Cik Tetra said...

x pernah tgk citer ni..first time smlm..tp sumpah lawak gile!!HAHAHAHA...

Scarecrow said...

cite tu lagi ok klu takde ira syazira tu. (pandangan peribadiku yg sangat alergik tgk pelakon tersebut yg ku rasa takyah la kuar tv)

Nyamuk Terbang said...

@Cik Tetrarugi xtgk best gila

Nyamuk Terbang said...

@Scarecrowtudia allergic trus

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216