TEMAN SETIA

Makanan Paling Pelik

ASSALAMUALAIKUM!!

dua hari dah tak update blog
bizi gila la nie
pi singgah blog ja rajin *konon la
banyak betoi cerita pasal KFCM dengan JR kan
aku tak minat la pulak nak update pasai cerita tue
baca ja apa yang jadi
lantak hampa lah
jangan kacau hidup aku sudah *macam takdak kaitan ja

kalau time-time sekaranag
aku update pasal makan
aci tak??
haha *gelak jahat

semalam aku bukak posa dengan family
lepas tue mak aku ada makan satu makanan nie
punya la pelik
tak pernah pun aku tengok sebelum nie*aku sorang ja rasa pelik
nak taw benda apa??
scroll bawah
|
|
|
|
|
|
\/
ambik dengan gambaq sudu sekali


pelik tak??
mak aku cakap benda nie = air garam + nasi + durian
macam pulut durian lebih kurang
rasa mcam mana
jangan tanya aku
sebab aku tak dak selera langsung nak makan
tengok mak aku makan berselera gila
haha
hampa takmau cuba ka???
lalala
>.<

p/s:: teringin nak try tapi errr



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

22 sayang gua:

Wanz Mejuez said...

aku ingat kan nasi + telur separuh masak + air garam tadi.. ahahahaha


macam mana la rasanya kan?? awat tk try?

bulan ramadhan ni byk makanan2 yg pelik2... huhuhhu

Nyamuk Terbang said...

@Wanz Mejuezaku geli doh...haha..rsa durian la kot..haha

kuntakinte said...

aku ingat conflakes memula td..lu org geli la konon..entah2 lu minta tambah kot..

Nyamuk Terbang said...

@kuntakinteaku xmkn lngsung weyh

ezzu said...

mknan pe tu...first time dgr masakan tu...hehehehe

Nyamuk Terbang said...

@ezzuntah xthu jgk

Syazwan Che Deraman said...

air garam?...nasi?.

macam pengat durian je.
kalo pengat durian.selalunya orang makan ngan santan and gula..

fiezra said...

sdap gile kot mkn mende 2 :) xyh mkn mende laen pon xpe,,mengenyangkn ,,

Nyamuk Terbang said...

@Syazwan Che Deramanxthu la menda ap org pnggl..tpi xder santan

Nyamuk Terbang said...

@fiezrasedap ker??err

iPai said...

sekali tgk macam meggi .. tp bila tgk isi2 dia .. hahaha, memang tak lalu makan laa ...


n plus tak suka durian !! hehe

Nyamuk Terbang said...

@iPai
megi??mna ad..xnmpk mcm megi lngsg

kim heeruul said...

errr..sies tekak aku loya..

liya alia said...

ayah saya pon selalu makan macam ni jugak.. tp sama la kita tak penah cuba pulak tak beselera.. hehe

Fad said...

hai!!!cikgu Fad dtg..weeee...apa tu..huhu....jom kenal2..:)

Far8 budak baik said...

hahaha kau lagi lah takde selera..
agagaga..pelik2 je letak..
durian siap..nape
tak tempoyak je..
agaga.kau bz cam
dah kawen anak byk je..=p

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulkau lg teruk..haha

Nyamuk Terbang said...

@liya aliajom try makan

Nyamuk Terbang said...

@Fadjom2

Nyamuk Terbang said...

@Far8 budak baikdiam sesaat...haha

Saiazuan said...

ewww.. mcm x sedap je

Nyamuk Terbang said...

@Saiazuanntah la xmkn pn..haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216