TEMAN SETIA

Cara Menguruskan Pipi Yang Tembam

ASSALAMUALAIKUM!!

selamat berpuasa semua
eh ada ka yang tak puasa??
ehem-ehem
yang pompuan tue boleh la terima
yang laki tue jangan pi nasik kandaq pintu belakang naa
haha

ok bukan nak cerita pasal posa pun
nak bagi tips sebenaqnya
tips untuk menguruskan pipi yang tembam macam aku

semalam tengah mesej dengan encik kucing
aku tanya dia macam mana nak bagi pipi kurus *sebab dia amat keding
dia dengan penuh kesungguhan bagi la tips dekat aku
tips yang amat berguna
|
|
|
|
|
\/

tenyeh dekat tar secara istiqamah
insyaallah dengan berkat keazaman kegigihan serta tawakal
akan berjaya
*sila jangan ikut tips ni


memang sangat hampeh
tue nak melingkup muka boleh la
ada ja cara sebenaqnya
aku pernah tanya cikgu aku time sekolah dulu
cikgu cakap

|
|
|
|
\/

rajin-rajin urut muka*senaman muka la tue
tambah-tambah time cuci muka tekan-tekan sikit pipi tue
dan JANGAN suka cubit-cubit  pipi
nanti lagi tembam

serius aku ikut tips nie memang berkesan
pipi aku kurang la sikit bam bam dari dulu
jom la try
semoga berjaya

>.<


p/s:: encik kucing tak boleh jadi pakar kecantikan nampaknya



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

26 sayang gua:

Cik Ca'ah said...

betoi ka ni? serius?

Nyamuk Terbang said...

@Cik Ca'ahyg ckgu ckp tue serius
mnjd :)

Far8 budak baik said...

aku posee lahhh....
ingt aku pempuan ke haaaa...
ade yg kene penampo nyamuk ni..
bape kali aku ridset..
tak mati2 lak kn..hahaha

elehh aku tgk bam bam je =p=p

GaDis BuTtErFLy said...

amalkan makan chewgum tiap hari.. tue senaman muka tau.. tiap kunyahan tue boley urut otot2 od muka kita, insyaAllah jd tegang n cantik... hihi, tp pp atembam itu aset comei bg seorg wanita tau.. hihi :)

Nyamuk Terbang said...

@Far8 budak baikkau mmg dengki dgn aku kn
erghhh :)

Nyamuk Terbang said...

@GaDis BuTtErFLyhaha tau xper
tpi org suka picit

EkaBukanMakcikKau said...

perghhhhhh clean & clear tak bleh blahh ahh kau ni . aku rase baik kau ikut cakap cik kucing kau . aku dah buat , mak aku sampai tak kenal aku ni emma watson ke kristen stewart . bhahahhhaaa

KELEBIHAN MAKAN KAT KEDAI MAMAK

Nyamuk Terbang said...

@EkaBukanMakcikKaugila licin muka aku
mata pun trcabut

KecohAbes said...

Kecohabes xcuci pp pon..huk3..

btw, slmt berpuasa jgk ekk~

Nyamuk Terbang said...

@KecohAbeshaha
xyh cuci pn xper
ok slmt berpuasa

Syazwan Che Deraman said...

hehehe...pipi saya tak tembam..heheh.

selamat berpuasa ;)

eik`S noName said...

argggghhhhh!!!...pedihnya pipi...
selepas tenyeh pipi dekat tar...hahahaha

Nyamuk Terbang said...

@Syazwan Che Deramanxpa cik pilot...bgus la x tmbm
hehe
slmt berpuasa :)

Nyamuk Terbang said...

@eik`S noNamehaha kesian tue la dh ckp jgn ikt tips cik kucing tue

~Kirin Selama Perak~ said...

tipu2!!
wakakaka

zaRain said...

kekadang bende ni sbb bentuk muka n rahang.. kalau kat korea drg kikis tengkorak (bhgn rahang) utk wat muka jadi bentuk V.. hehe..so..awk g la sane.. hhaah..

dhiera said...

memang betul2 menjadi ea?

Nyamuk Terbang said...

@~Kirin Selama Perak~kedengki...haha..ko try tgk g gsok muka kau dkt tar

Nyamuk Terbang said...

@zaRainerrkkk cm seram ja dgr

Nyamuk Terbang said...

@dhierayup mnjd btl :)

stfzn nana said...

whoaah da sllu urut maken tembam je pipi ni . hahaha :D

Nyamuk Terbang said...

@stfzn nanaurut tekan2 ckit..haha

iPai said...

alaa .. pipi tembam laa kiut ... tak suka pp kurus2 sgt ..

iPai said...

kalau teyeh kat tar, jerawat dengan jeragat tumbuh wooo

Nyamuk Terbang said...

@iPaicomel ker???haha chubby ja nmpk

Fachri said...

trima ksh info'a,bklan dicoba ni tips'a. oia blog'a keren juga hehe
mmpir di blog sya juga yaa ^^

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216