TEMAN SETIA

Aku Ambil Tempahan

ASSALAMUALAIKUM!!!!


AMARAN:: ENTRY INI BERUNSUR PERNIAGAAN


haha
sebenaqnya aku nak bagitau
yang aku ada ambik tempahan buat keychain
tapi aku tak buat secara besaran
hanyya kawan-kawan saja
tapi bila dah dapat sambutan
aku bercadang nak promote dekat blog nie *sebelum nie dekat fb saja
jom tengok
|
|
|
|
|
|
\/








taraa!!!
hoho
semua tue aku jahit sendiri taw
aku buat ikut permintaan orang
tue cuma contoh 
kalau nak tempah bentuk lain pun boleh
aku ambik 'keychain' dengan 'hp strap'

aku jual 3 = rm10
sebab jahit sendiri boleh la jual murah
tapi tak termasuk pos laju
kalau beli banyak-banyak kira harga borong
nanti boleh la hampa jual dekat kawan-kawan
kan sama-sama dapat untung


ok sapa-sapa yang nak tempah 
boleh pm dekat FB AKU
thanx =.=






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

atiqa aris said...

kreatif nye.comel2 belaka:)

azurin ramli said...

bagi free la weyhhh.* kenyit mata

merahitujambu said...

comelnyaa..pandai jahit2 eh

Pendamba Mawar said...

omey2 free ley

Namee Roslan said...

comelnya! :D nak tempah nnti namee bgtau ok! :) untuk wedding gift elok ni :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216