TEMAN SETIA

PANAS | Kubur Bayi di Gali Semula

ASSALAMUALAIKUM!!!

hari nie aku update seringkas yang mungkin
sebab banyak kerja..
tadi godek-godek surat khabar Berita Harian *rajin pulak aku baca
terjumpa artikel pasal nie
kesian aku tengok


benda nie jadi dekat Betong
polis terpksa gali semula kubur seorang bayi untuk bantu selesai kes rogol
bayi tersebut telah dikebumikan tanpa kebenaran menyebabkan jenazahnya terpaksa 
digali semula bagi pengesahan ujian DNA

hasil siasatan mendapati seorang remaja perempuan berusia 14 tahun telah dirogol
oleh seorang suspek yang mempunyai dua anak di atas motosikal
semasa mangsa hendak ke sekolah berdekatan kampungnya

keluarga mangsa menanggung malu akibat daripada kejadian itu
"Kami sekeluarga sudah cukup menanggung malu kerana anak perempuan saya mengandung 
sebelum berkahwin dan cucu saya pula meninggal akibat lemas
ketika bersalin pada hari raya ketiga" kata bapa kepada remaja berkenaan

sumber:: BH


kesian kan baby tue tak berdosa tak bersalah
so kepada remaja dekat luar sana jaga la diri
jangan la gatal-gatal gedik-gedik
nak buat benda macam nie
ingatlah keluarga

p/s:: beringat sebelum terkena



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

15 sayang gua:

AesyaZealous said...

ish3..jahat la perogol ni. lempang kang

Pendamba Mawar said...

ish2..macam2 la sekarang ni..haih.harus hati2...

Faez Rusni said...

memang kena hati2..atas motor pon jd..aish

Alya Esprézzo™ said...

haihhh..kalau dah nafsu, mmg gitu lerr...

kunci locker said...

teruk noh perangai...sengal2...grrr...kesian bayi tu...ya Allah...

Miss Lady Iena Nazir said...

juz wonder cmane la kan org lain xperasan budak 2 mengandung.

jahat betei si perogol 2. huh!

fierul said...

kesian nya .

C i k P i p i T e m b a m said...

atas mtor pon boleh ke ?ahaha , tp ksian gila kot . laki tu kene hukuman gantung je kan senang

kuntakinte said...

ada 9 akal 1 nafsu..tapi tak bleh kawal..aku respect wanita yg ada 9 nafsu 1 akal..tp tetap jaga kehormatan ye..lu org mmg terbaek

kim heeruul said...

kesian nye..
dunia dh akhir zaman..

Namee Roslan said...

em kesian :( kenapa la manusia semakin tak berhati perut..

trigyy said...

huhuuhuhu.. mmg klu dah terjadi kat ssiapa. sume xdpat nk fkir cara jlan t'fkir. either buang or malu.. huhu.. tahap iman la pnntu kputusan yg akan dibuat

Elih Japahar said...

Hermm...dunia2 ! :(

H.J said...

diorang anggap permainan je benda2 macam tu

Umie Artoqiemie said...

kesian baby tu..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216