TEMAN SETIA

Jangan Nak Kriuk-Kriuk Asli Sangatlah!!!

ASSALAMUALAIKUM!!!


hoho
dah dua hari tak update
rasa macam tak lengkap hidup *ayat bodek nuff
orang bekerjaya macam nie la
busy tak hengat dah
gaji haram tak naik-naik pun dari dulu aku kerja
hampeh punya boss

hari nie aku masuk kerja sesuka hati aku ja
bos suruh masuk pukul 12.15 pm
aku masuk pukul 6 pm
haha aci tak??


ingat aku jahat sangat ka??
tadi aku pi ambek test komputer lesen
habis dah dekat pukul 1
jadi takkan la aku nak masuk kerja pukul 12.15
mana nak sempat
dah dekat 1 jam setengah tempat driving tue dari rumah aku


jeles tak?? *orang lain dah bawa merata alam dah
sebenaqnya motif aku bukan nak cerita aku lulus ka tak
tapi baguih jugak bagitau
nampak juga kepandaian aku di situ
kohkohkoh


tadi time aku tengah tunggu 'turn' nak ambik test
aku duduk la secara berjemaah
dekat kerusi warna biru sebelah dinding,depan sikit dari pintu masuk..kerusi nombor dua last
memang ramai kot orang hari nie
dah hari ahad kan mesti semua free
time tunggu tue ada la dua orang akak yang jaga tue
sorang ambik gambar dia pakai baju kelabu
sorang lagi isi dokumen dengan jawab fon pakai baju merah
ahh lantaklah apa kerja kakak dua orang nie
bukan hal aku *AAK!!


dekat sejam jugak la tunggu
memang lambat gila
aku dengan mengantok..dengan perut mintak kfc *mengada punya perut
dengan tidak semena-mena eee eee waka waka eee eeee
fon dekat akak tue bunyi
bla bla bla *akk tue sembang apa tah
pastue dia tanya calon-calon yang ada
'setuju tak kalau nak bagi calon yang datang lambat ambik test dulu??'
WTF!!! what the hello!!
dah la datang lambat,pastue nak ambik test awal
banyak cantik muka luu


tapi time tue budak tue tak datang lagi
baru on da way
dalam 5 minit lepas kol tue
baru dia datang tergedek-gedek pi kaunter
dia memang nak sangat ambik test awal
alasan dia sebab flight dia pukul 11.30pagi

tapi sayang kehadiran kekasih lamamu
semua tak bagi *padan muka
dah tahu ada flight or ada hal
datang la awal,takpun ambik test hari lain
macam tak boleh..bukan ambik spm pun
bila dah tak bagi tue,dia pun setuju nak tunggu giliran dia


time tengah tunggu tue muka minah tue punya la kriuk kriuk *kerek
aku rasa macam nak bagi penendang
dah la bagi orang lain marah...yang lu nak sombong pehal derr
tengah tunggu tue ayah dia berpuluh kali kol suh bagi anak dia ambik exam dulu
perghhhh
anak datuk ka hapa nie
berlagak gila..yang si bapak tue pun tak reti nak datang cakap sendiri ka
main kol ja..apa ingat nak sangat kami hormat hang?? *puihh

megi + kicap

lepas dah dekat pukul 11
minah tue blah..dia cakap dia nak try cakap dengan orang dalam
grrrr
kalau hampa kena macam tue hampa nak bagi tak dia ambik test dulu??
sedangkan hampa yang mai awal nie pun tak ambik lagi test???
boleh percaya ka alasan flight dia tue??
ala aku pun boleh bagi alasan
'cik tolong bagi saya dulu boleh tak??kambing saya nak beranak pukul 12 satgi'


hello...
gi jamban pun kena ikut giliran tau
entah undang-undang mana yang dia ikut
sesuka hati ja nak potong-potong giliran
kalau ya pun ada emergency..cakap la elok-elok
tunjuk sekali tiket tue..
nie tak datang buat muka kriuk kriuk asli mee sedap
dengan jeling-jeling semua orang
ingat lawa sangat
nasib kami semua tak baling kasut sorang-sorang*kasut aku baru beli 

tapi serius aku rasa malu
sebab minah tue orang kita
time kejadian tue jadi ada warga asing tengok
mesti depa cerita perangai orang kita bila balik negara depa
malu bro malu
kerana minah seorang...rosak satu pusat memandu...

=.=


p/s:: lepas nie ada lesen dah aku..fuhh lega
NT:: yang nak tempah keychain tue sila ke FB aku




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

kim heeruul said...

tu result test lesen..kalo result spm lu mesti gempak. en..^^

Pendamba Mawar said...

hohoho...:) macam2 hal.aku rasa minah tu anak pengurus pusat memandu la

Qienah said...

tringat 9thn lepas amik test kete ni..result xde print2 g2..ye siap laung2 nm+markah..mjur salah satu je..qienah dpt 49/50..klu xlluskn malu.hihi..

Rien Rose said...

@Pendamba Mawar rien pon rasa mcm tu gak.. hoho

Direktori Internet Malaysia said...

kriuk-kriuk asli bawangnya hehe...

Umie Artoqiemie said...

perghh

azurin ramli said...

wakaka :p teror kau eh.dulu aku dpt 45 je doe.tue pon aku main tikam A B C.bhahaha

amirulspurs said...

perghhh, hang lulus ! haha, ok la tu. itu biasa perangai anak dato', patutnya kasi 'kick' out dari situ. hahaha

Missjajan said...

dulu masa ujian dapat 42/50 .. ngam2 lulussss . huhu

Farrah yong said...

cehhhhh ,sama pulak gan aku . tapi yang beza nya . aku da lepas da amik lesen bagai .

adiossss . bahahahha

Namee Roslan said...

wah terror ! :D namee dulu dpt 46 x silap/ x ingat dah. tp mmg bila amik test dulu, ada anak dato ni failed. tp org tu kasi lepas sbb dato tu bayar kot suh kasi pass.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216