TEMAN SETIA

Hasrat Aku

ASSALAMUALAIKUM!!!


haha tajuk entry tue abaikan ja lah
aku tak taw nak letak tajuk apa
start dari hari ni (9 september 2011)
aku rasa nak kongsi kisah-kisah misteri dalam blog aku nie
semua cerita benar taw
aku akan cuba dapatkan dari beberapa sumber
contoh macam entry aku sebelum nie
aku tulis pasal karak highway


lepas nie ada lagi yang aku nak tulis
macam cerita highland tower
cerita banglo dekat shah alam
dan banyak lagi


aku buat nie cuma nak kongsi minat aku terhdap benda-benda macam nie
bukan nak suruh percaya 100 %
cuma sekadar berkongsi
dan aku percaya ramai yang ada minat yang sama macam aku


jadi kalau bloggers dekat luar sana *cik anon pun boleh
ada kisah yang nak share
boleh la inbox aku
boleh aku masuk dalam entry
kalau ada gambar lagi bagus
ngehngehngeh

peace
=.=

p/s:: dah macam seekers pulak aku nie

NT:: gedik sangat buat cerita karak tue..last-last dengar tak boleh tido..padan muka aku





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

waw menarik. tapi xd yang dikongsikan btw pendamba akan support...yeah

Syahbinar Shuib said...

wahh..wahh.. nak tulis pasal hantu kee..

fierul said...

mnarik2 . nti aku terjah blog ko ye . hehe crita2 cmnie sonok nk bce . :)

A retarded kitty said...

so far hantu yang paling menakutkan aku ialah anjing sebelah rumah yang suka menyalak pada waktu malam.

KIC said...

wahh..dah mcm penyiasat misteri dah ni..good2..=)

trigyy said...

citer rekaan pom boleh ker? hehhehe

Namee Roslan said...

ala saya takut hantu :(

sYafIk-wAy said...

baca entry aku yang terbaru , konfom seramm . kes mak nak bunuh anak

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tgh malam je mesti kurang visitor.. sbb semua org takut nak baca entri seram.. kekekekeke. apapun gud luck. lagi bagus kamu cr cerita yg blm org lain tulis.. mcm pengalaman sendiri or kawan2.. or cerita dr mulut ke mulut

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216