TEMAN SETIA

REVIEW | Link Blog Yang Pelik

ASSALAMUALAIKUM!!!


hari nie aku nak buat review blog 
*yang pernah join dulu tue nanti aku review yer
tadi aku ada buat post dekat group 
pasal link blog pelik
jadi aku dapat 5 link blog yang rasa aku unik dari orang
jom tengok
|
|
|
|
|
\/
BLOG 1:: 



hoho kure2 civil
aku rasa pelik gila
agaknya kure2 nie dulu ambek kos civil kot
maju dah kura2 sekarang kan
tapi tapi cute la dia punya header kan


BLOG 2::


tak dak pulak header blog nie
tak pa blog dia comel
tapi agak semak sebab widget banyak sangat
cuba kurangkan keyh
tengok link blog
macam nama suzuki pun ada hoho
yamaha ada tak??



BLOG 3::


pergh aku review blog otai
gila kot
takpa nak review jugak sebab link blog dia
aku tengok link blog teringat locker dekat asrama
aku nak komen banyak-banyak dekat blog nie pun
tak dak benda nak komen
sebab blog dia ok..tak kena loading bila masuk
hoho


BLOG 4::


ha nie blog amoy chantek
link blog dia pun lebih kurang macam tue
banyak cun oo ini amoi
tapi blog anda agak berat la
cuba ringankan k
satu lagi sebenarnya dia nie satu kolej dengan aku
tapi baru hari nie aku taw
hoho


BLOG 5::


blog aimie diyana
owner dia cakap link tue campur bahasa
aku pun nampak macam tue juga
i me dianna
dah la ad 'i' 
pastue ad 'me' pulak
bila translate jadi 'saya saya dianna'
hoho
tapi blog anda agak berat
kena loading dua kali nak masuk
cuba ringankan ok

BLOG 6::


ha nie satu lagi link blog yang lain dari orang
aku selalu salah baca
aku baca bunyi 'cincau'
hoho
blog nie nampak ada potensi untuk pergi lagi jauh *abai la ayat bajet aku


ha apa lagi
pi la terjah blog mereka
okbai
=.=

p/s/ blog sendiri yang pelik tak sedar






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Pendamba Mawar said...

tiada tersenarai...lalala..haha

shara bunga said...

shara punye tade ke? hehehehe ;p

ZACK ENTRY said...

kebanyakan blogger tidak memikirkan untuk menjenamakan url/nama blog..

mereka cipta url/nama blog berdasarkan apa nama yang mereka suka atau apa yang terlintas di fikiran..

Amoychanteks said...

blog anis berat ke? ermmm, nak ubah tang mana ntah? nak buang apa? any idea?

fierul said...

@ZACK ENTRY
<---- nama blog ta plik :)

Heidi Shafiq said...

ko terlupe blog aku ke? :(

Farrah yong said...

biler nak promo blog aku lak ;)

ak kan lawan kau gan header aku yang comei ;p

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216