TEMAN SETIA

PANAS | Pengakuan THE GARANG

ASSALAMUALAIKUM!!
niat di hati tak mau update dah 
tapi terpaksa juga
sebab ada isu panas
baru tadi aku terbaca dekat dalam suratkhabar *percaya x??

tadi aku terbaca pengakuan the garang dengan pasangan gay nya
apa??
tak caya dia gay??
meh kita tengok bukti *tanduk naik kat kepala aku time nie hoho

|
|
|
|
|
\/
BUKTI 1::



BUKTI 2::




BUKTI 3::



amacam??
dah jelas kan lepas tengok bukti yang ada
tak caya??
xpa kita ada lagi bukti lain *macam conan dah aku nie



BUKTI 4::


jangan lupa buka TV17 esok

BUKTI 5::



bukti yang last tue saja aku bagi besar hoho
tak sangka macam nie rupanya beliau
ish-ish apa nak jadi nie amal
okbai

p/s:: entry ini hanya gurauan..diulangi GURAUAN












TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

The Garang said...

oi delete balikk

LuqmanZulkifli said...

wakakaka ! FITNAH ZAMAN MODEN ! XD

yunZ said...

eh nama gua pun ada tu..haha

Nyamuk Terbang said...

@The Garangxknal pn..okbai

Heziqa Yoo said...

sama2 tengok TV17 tau..bahaha

kunci locker said...

oh gay...@thegarang gay rupany...knp ko tak ckp kt aku??cis..aku nk gak buat entri panas ni....hahaha...biar meletup2...wakakakaka

Pendamba Mawar said...

hurm...

Namee Roslan said...

patut la amal garang dengan perempuan. gay rupanya. hahah! bagus nyamuk ! keh keh..

fierul said...

@Namee Roslan
hahaha amal the garang dah terkena . hoho

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216