TEMAN SETIA

VIDEO | Aku kagum dengan iklan neyh

ASSALAMUALAIKUM!!!

selamat hari raya
mood raya ada lagi kan??
aku suka gila raya tahun nie *ok tipu
sebab duit raya dapat berganda dari tahun lepas
tak sia-sia pendek


tadi aku godek-godek youtube
aku jumpa la satu iklan nieyh
memang hebat la iklan nie
perli habis
huahuahua
jadi kepada perokok tegar wajib lah tengok iklan ini
|
|
|
|
|
\/



iklan nie iklan dari arab
dan tak dak dekat malaysia
so agak-agak kalau ada iklan macam nie dekat malaysia
boleh tak bagi kesedaran dekat perokok sekelian
sama-sama kita fikir

p/s:: aku tak anti orang hisap rokok..cuma kurang suka sebab aku alah dengan asap rokok

tolong aku klik SINI




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Miss Dolce and Gabbana said...

oh..iklan mcm ni mmg jarang ada kat m'sia.Nak tengok iklan camnih kat u tube jer la.Banyak lagi iklan yang best2 ada kat you tube tu.explore lagilah..hehe

kim heeruul said...

gua tak merokok..^^

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

ok lepas nie aku buatkan iklan mcm tu ..=)

merahitujambu said...

kenapa x di tayangkan kt msia eh..

alif haris said...

hehe .. terbaik la iklan ni ..

Namee Roslan said...

kat malaysia memang kurang sangat iklan yang memberi kesedaran macam video ni. banyak iklan mengarut ada lah. so patut lah perbanyakkan lagi..at least indirectly bg moral pd org :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216